Morion – portál k matce Zemi

Morion – portál k matce Zemi

Jestli je nějaký kámen napojený na čisté vibrace Země, je to rozhodně morion. Ten je druhem záhnědy, liší se od ní svou takřka černou barvou (může být i tmavě hnědý) a je na rozdíl od záhnědy neprůsvitný. Jeho zbarvení je způsobeno (zbarvení záhněd obecně) přirozenou radiací. Proto se vždy nalézají v místech, která jsou mírně radioaktivní. Pokud morion ještě nemáte a chcete ho přidat do své „sbírky“, počítejte s jeho vyšší cenou oproti křišťálům, protože je relativně vzácný.

Tak jako ostatní krystaly, i morion má mnoho vrstev, kterými vám může být prospěšný, stačí si najít tu, na které zrovna pracujete. Tak například má schopnost chránit před „negativní“ energií a cokoliv vás trápí, můžete mu s důvěrou odevzdat a on se tím „popere“ po svém. Je černý, takže dokáže zpracovat každý náš stín. Neudělá to za nás, ale pomůže nám rozuzlit to, co je třeba. Můžete ho například každý večer požádat, aby vyčistil vaše energetické pole od energií, které jste nasáli od svého okolí a které není dobré dlouhodobě tahat sebou.

Pokud vás zajímá, nač potřebujeme jako bytosti žijící na Zemi portál, připomínám, že jsme multidimenzionální bytosti a život zde na Zemi je jen malou částí toho, co prožíváme. Zkuste si uvědomit, nakolik je vaše bytí projeveno ve hmotném světě, kolik toho, co víte, dokážete vložit do hmotné reality a co z velkoleposti vašeho vyššího já dokážete zde na Zemi využít. Neznamená to, že musíme být ve všem dokonalí, protože objektivní dokonalost beztak neexistuje. Pokud však chceme použít své schopnosti zde na Zemi, morion nám může být velmi nápomocný.

Naše energetické pole je plné schopností, které jsme si osvojili při všech pobytech zde na Zemi i v jiných realitách. Kdykoliv si potřebujeme nějakou z těchto schopností či moudrosti „stáhnout“ a používat jí v přítomnosti, morion nám pomůže s naladěním konkrétní schopnosti na vibrace našeho těla i matky Země. Přesně to je totiž schopností morionu, který vznikl za pomoci radiace, transmutoval se do své podoby a je připraven přeměnit každou vibrační frekvenci tak, aby rezonovala se Zemí. Propojte svůj morion s nultou čakrou, která vás spojuje se Zemí a dovolte si projevit své schopnosti a talenty i zde, v této fyzické realitě.

morion

Pokud morion ještě nemáte, můžete to zkusit i se záhnědou, která má podobné schopnosti.

 

Z Křišťálové komnaty

Tereza

www.kristalovakomnata.cz


Related Posts

Proč mají černé minerály špatnou pověst?

Proč mají černé minerály špatnou pověst?

Nejen černé kočky, ale i černé kameny mají dosti špatnou pověst. Mnohdy se o nich říká (o minerálech, nebohé černé kočky tentokrát vynechám), že mají temnou energii, jejich nadbytek působí škodlivě až nebezpečně. Nejednou jsem se setkala s komentářem u mřížky, že moc černé škodí, […]

Krystaloterapie – Jak zvládnout osobní růst

Krystaloterapie – Jak zvládnout osobní růst

Cílem, či spíše cestou osobního růstu je pochopení a změna programů, které jsme v průběhu života nasbírali a podle kterých jsme žili. Měnit je samo sebou chceme jen v případě, že už nám nevyhovují. Například takové, které nám velí, že si nezasloužíme nic hezkého, že […]