Labradorit – strážkyně rovnováhy

Labradorit – strážkyně rovnováhy

LabradoritAčkoliv je labradorit slovo mužského rodu, jeho podstata je ženská. Nese v sobě velmi silnou a sebejistou ženskou energii, která dokáže ochránit podstatu života před vším, co by mu chtělo škodit. Labradorit je většinou jedním z prvních šperků z minerálů, který si ženy pořizují, a i když mají pocit, že to je pro jeho krásu, tak je to většinou kvůli jeho schopnostem. Jako úplně první věc, kterou ve vašem energetické poli “provede”, je jeho zacelení a posílení schopnosti rozlišovat co mám být uvnitř a co patří ven.

Energie labradoritu je velmi snadno dostupná a integrovatelná, proto je to skvělý kámen pro každého, kdo s kameny teprve začíná. Což ovšem vůbec neznamená, že po pár letech spolupráce s krystaly už nemá uplatnění. Naopak, labradorit jeden kamenů, které považuju za takřka nezbytnost každé domácnosti. Dokáže chránit nejen osobní prostor, ale i třeba dům či pozemek. Co tedy konkrétně labradorit dokáže?

 

  • zacelí energetické pole a pomůže nám vyrovnat příjem a výdej energie.
  • vytvoří ochranné pole, které “dovnitř” nepustí to, co sami nechceme (jen pozor, musíme nechtít nejen na vědomé úrovni, ale i na té podvědomé).
  • pomůže vám podle potřeby být jak naprosto neviditelná, tak i úžasně zářící bytostí. Umí obojí a pokud potřebujete být vidět, postará se o to. A zrovna tak pokud vidět být nechcete, protože by vás to třeba mohlo ohrozit. Lépe řečeno uvidí vás jen ten, kdo je naladěný na vaše vibrační frekvence.
  • pokud chcete svůj domov či jakýkoliv jiný prostor chránit před destruktivní a neharmonickou energií, vytvoří kolem něj labradorit ochranný poklop a nepustí dovnitř negativitu všeho druhu.
  • pokud zvolíte labradorit jako šperk, je to doslova mocný ochranný amulet, který chrání od “zlého” a blokuje nežádoucím energiím přístup do vašeho energetického pole. Zajistí vám bezpečný prostor pro další práci na sobě, ale i pro život jako takový.

Pokud tedy už máte labradorit doma, nebojte se ho “použít”, protože přesně na to čeká. Požádejte ho o ochranu prostoru, ve kterém je umístěný, nebo o ochranu vašeho energetického pole, pokud je to menší kousek do kapsy, kabelky či šperk.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Používáte krystaly při své práci?

Používáte krystaly při své práci?

Milujete krystaly a máte je všude kolem sebe? Nosíte je jako šperky, zápěstí máte plná korálků a v kabelce (v kapse) minimálně půl kilový poklad?  I když pro nás tito naši osobní průvodci “pracují” neustále, tedy stabilizují naše vibrace, chrání nás od energetických i emočních […]

Krystaloterapie – jak zvládnou úzkost z davů

Krystaloterapie – jak zvládnou úzkost z davů

Každý člověk, který na sobě pracuje a začne pročišťovat své energetické pole, dříve či později začne vnímat (či načítat) energie prostorů, rostlin, zvířat i lidí kamkoliv vkročí. Není ani podstatné, zda načítá do svého vědomí, nebo jen cítí a vnímá, protože obojí ovlivňuje naše energetické […]