Používáte krystaly při své práci?

Používáte krystaly při své práci?

Milujete krystaly a máte je všude kolem sebe? Nosíte je jako šperky, zápěstí máte plná korálků a v kabelce (v kapse) minimálně půl kilový poklad?  I když pro nás tito naši osobní průvodci “pracují” neustále, tedy stabilizují naše vibrace, chrání nás od energetických i emočních propadů, otevírají nám obzory a čistí nepořádek, který do sebe průběžně nasáváme jako houby, je možné je do svého života zapojit ještě intenzivněji. Působení energie krystalů můžeme zapojit do jakékoliv životní oblasti, dnes konkrétně zvolíme pracovní oblast. Skrze krystaly můžeme nejen zharmonizovat svou pracovnu jakožto fyzický prostor, tak pořádně vytunit i jako prostor nefyzický. Můžeme posílit svou vizi, kterou máme vytvořenou jako nosnou energii toho, co děláme a kam směřujeme, můžeme posílit každou svou misi, která je záměrem, mise je tím, čeho chceme konkrétně dosáhnout, je tím, co má naše činnost přinést nám samým a také těm, pro které to děláme.

Když tedy budeme “práci” brát jako bytost, kterou si od zárodku pipláme, staráme se o ní, krmíme jí svou energií a pomáháme jí růst, je třeba o ni řádně pečovat. Tato bytost potřebuje pravidelně čistit, chránit před možným nebezpečím, napadením či útoky, posilovat její životní energii a třeba i rozšiřovat její vědomí o další záměry. V tom nám mohou pomoci tyto krystaly.

  1. selenit – skvělý odborník na čištění energií a udržování stabilně silných a vysokých vibrací. Můžeme ho mít v pracovními prostoru, pokud je vaším pracovištěm třeba jen počítač, tak někde poblíž. Doporučuji každý den (nebo alespoň jednou za týden) vzít tento krystal do rukou a vyslat k němu záměr či přání, aby pomohl očistit energie té vaší konkrétní bytosti, které většinou říkáme práce. Aby všechny energie, které se třeba jen omylem přisály, jako jsou pochybnosti, obavy, strach…aby je z vaše “prostoru” (fyzického i energetického) vyčistil a zůstalo jen to ryzí a žádoucí.
  2. skoryl (černý turmalín) – mistr na ochranu před nežádoucím. A to nejen před vnějšími záležitostmi, jako jsou třeba pomluvy a jejich důsledky, ale i před vnitřními, jakými je neschopnost zaměřit svou pozornost na to důležité a užitečné, lenost a rozevlátost. Pokud do svého projektu či práce zapojíte skoryl a požádáte ho o pomoc, můžete očekávat větší klid na práci, bezpečný prostor, ve kterém se budete i vy i vaši zákazníci cítit příjemně a uvolněně. Vaše schopnost jít si za svými “sny” bude silnější, podpořena mohutným proudem energie skorylu. Pokud je ve vašem oboru trochu větší tlak, tak bych ještě skoryl podpořila energií labradoritu, který dokáže perfektně chránit před nechtěnými energiemi z venku.
  3. křišťál, citrín či heliodor – jeden z těchto krystalů, nebo klidně všechny tři dokážou dát vašim vizím doslova křídla. Vlastně stačí napojit se na jeden z nich a požádat o pomoc a rázem se otevřou nové možnosti, spustí se řetězová reakce, kdy potkáváte ty správné lidi, kteří vás nějak inspirují, nabídnou službu, pomoc… Ve zkratce, když víte, co a nevíte jak, svěřte se do rukou těchto tří odborníků na uchopení své tvůrčí síly v realitě. Umístěte jej do svého pracovního prostoru a pravidelně s ním komunikujte o tom, kam ve své práci chcete směřovat.

Kromě těchto tří rádců můžete samozřejmě zapojit i jakýkoliv další krystal, přesně podle toho, co zrovna potřebuje vaše konkrétní bytůstka, o kterou pečujete. Na fotce je krystalová mřížka s křišťálem, heliodory a tibetskými křišťály (ty černé mohou zdárně nahradit skoryl) a je vytvořená k dnešnímu tématu. Krystalovou mřížku můžete k podpoře své práce použít místo samostatných krystalů, mřížkou může být i obraz na zeď, ve kterém jsou skutečné krystaly zakomponované či si můžete mřížku postavit kdekoliv ve své pracovně.

 


Related Posts

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

S ohledem na současné dění není úplně snadné udržet si nadhled, vnitřní klid a nepodléhat návalům bezmoci a strachu. I jiné životní epizody nás mohou velmi rozhodit či přímo hodit do bažiny, která je plná depresí a úzkostí. Při práci s krystaly na udržení nadhledu […]

Selenit – strážce čistoty vibrací

Selenit – strážce čistoty vibrací

Jestli existuje kámen, který dokáže jako most spojit svět hmotný a světy jemnohmotné, je to selenit. I jeho struktura vypovídá o tom, že dobře vede energie, tak jako všechny “vláknité” kameny s rýhováním. Dokáže předávat energie oběma směry, tedy z jemnohmotného do hrubohmotného světa a […]