Celestýn – Mistr otevřené komunikace

Celestýn – Mistr otevřené komunikace

Celestýn je pro svou nebesky modrou barvu a andělské jméno považován za krystal, ve kterém je možné nalézt ochranu celého andělského sboru. Bohužel všechny romantické duše musím zklamat, protože celestýn je vším možným, jen ne jemnou a andělskou bytostí. Jeho struktura ho předurčuje spíš k podobným účinkům, jako má tlakový čistič.

I přes svůj jemný vzhled je celestýn bojovník, který nám pomůže pořádně pročistit naše filtry vnímání reality. Pokud máte o sobě i o světě, ve kterém žijete nějaké iluze, celestýn je rozpustí jako olejovou skvrnu, která svými barvami vše překryje a zamezuje vidět co je pod ní. Celestýn pracuje nejsilněji s tématy páté čakry skrze kterou volíme, co budeme přijímat (nejen hmotné dary, ale i informace, myšlenky, názory druhých či energii) a také co my sami budeme dávat, jak budeme vyjadřovat svou duši skrze osobnost.

Celestýn

Celestýn můžete “nasadit”, pokud potřebujete zlepšit své komunikační schopnosti, a to, jak přesněji se vyjadřovat, tak lépe vnímat, co je za slovy. Celestýn těchto účinků dosahuje tím, že rozpouští iluze a programy, které do nás kdosi v “dobré” víře nahrál. Když si vás vezme do parády celestýn, může se stát, že když vámi bude někdo chtít nenápadně manipulovat, tvrdě narazí, protože za “krásnými” slovy rozpoznáte záměr toho, kdo je říká. Platí to ovšem i naopak, už nebudete schopní nevědomě manipulovat, protože sklony manipulovat začnete rozlišovat i ve svém vlastním chování.

Kdy tedy sáhnout po celestýnu?

  • Chceš skutečně vědět, co dobrovolně pouštíš do svého energetického systému? Začni pracovat se mnou a já ti otevřu oči i vědomí.
  • Myslíš, že tvá komunikace je čistá a bez skrytých úmyslů? A jsi si tím jistý? Dovol mi se na to podívat!
  • Jsou věci, které se ti špatně připouští, a ještě hůř říkají nahlas? Pomůžu ti zpracovat a rozpustit zablokovanou energii, už nemusíš více polykat svá slova!

Celestýn je úžasný kámen, který trochu mate svým jemným vzhledem. Pokud jej přijmeme takový, jaký skutečně je a přestaneme si o něm dělat iluze, udělá pro nás či dokonce za nás hodně špinavou práci a udělá pořádek v našem vnímání a komunikaci.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Mřížka s celestýnem

Mřížka s celestýnem

Bouře, která obrátí vše vzhůru nohama je za námi. Ale co teď? Jak se přizpůsobit změnám, jak najít nový směr, jak se z toho nezbláznit? Napojte se na andělské vibrace celestýnu, který Vás naplní láskou a klidem, skrz akvamarín navažte spojení se svou intuicí, potažmo […]

Krystalová mřížka pro harmonii a vnitřní mír

Krystalová mřížka pro harmonii a vnitřní mír

Znáte ten stav, kdy nemáte energie nazbyt a na který nepomáhá ani dvojitá káva, ani tuna karneolu v kapse a vlastně nepománá vůbec nic. V tomto stavu je to stejné, jako byste dostávali transfuzi krve žíly v jedné ruce a druhou rukou by krev opět […]