Aragonit – Správce vnitřního ohně

Aragonit – Správce vnitřního ohně

Aragonit patří do skupiny minerálů, které umí důkladně čistit a rozpouštět nežádoucí stav, který prožíváme. Je to specialista na čištění fyzického těla, pomůže i na fyzické bolesti (místo teplého obkladu). Stimuluje křížovou čakru, takže pokud máte problém užívat si život, dělat si radost, odpočívat či tvořit dle chuti, rozhodně doporučuji.

Když budete aragonit používat na práci s křížovou čakrou, například ho na ní přiložíte (ideálně na půl hodiny, klidně i déle), tak se v ní spustí očistné procesy. Můžete to prožívat jako teplo v pánevní oblasti, ale také se vám můžou vyplavovat potlačené emoce. Není ani tak důležité každou emoci přiřadit k nějakému prožitku, doporučuji se spíše zaměřit na otevření se energii aragonitu, aby pánevní oblast vyčistil opravdu důkladně. Práci s ním je dobré pravidelně opakovat, to, že došlo k vyčištění těžkých energií poznáte podle toho, že se vám to odrazí i ve vnějším životě. Například zjistíte, že máte více životní energie, máte chuť dělat nové věci, nebo jen dělat něco jinak než doposud. Vyčištěná pánevní oblast se projeví i v partnerských vztazích a lepším prožívání či užívání si sexu.

PS: v hnědé variantě je výborný při bolestivé menstruaci, ideálně umístit na dělohu a nechat pracovat a rozpustit programy, které nadměrnou bolest působí.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Fialový aragonit

Fialový aragonit

Tak jako ostatní barevné varianty, i fialový aragonit je odborník na rozpouštění různých energetických bloků. Protože jsou jeho vibrace spíše nižší, pracuje velmi účinně například s fyzickým tělem. Jeho energie dokáže harmonizovat nervovou soustavu, a to nejen v oblasti lebky, ale i v celém těle. […]

Krystaloterapie – jak být více iracionální

Krystaloterapie – jak být více iracionální

Být iracionální je stejně důležité (možná o něco více), než být racionální. Ne vše, co se v našich životech děje lze logicky zdůvodnit, dokonce i vesmír či absolutno v mnoha věcech logiku postrádá a naše lidská mysl není schopná mnohé věci pochopit. V naší společnosti […]