Kdy sáhnout po růžových krystalech?

Kdy sáhnout po růžových krystalech?

Tak třeba když máme problém s přijetím situace, která nastala. Přijetím není myšleno souhlas s tím co probíhá či bezvýhradné realizovaní všeho, co je nám například nařizováno. Přijetím myslím stav, ve kterém se vnitřne nepereme s novými informacemi, netvoříme odpor, který nám bere energii, kterou potřebujeme pro vnínámí možností, ujasnění si, jak budeme reagovat a sílu stát si za svým názorem či rozhodnutím.
Kdykoliv tedy máme strach z budoucnosti, obavy ze změny či úzkost z něčeho, co by mohlo nastat teoreticky, ale zatím k tomu nedošlo, růžové krystaly nám pomohou uvolnit odpor v srdeční čakře a tím získat energii “navíc”. Může to být třeba růženín, kunzit, morganit či turmalín. A pokud je úzkost velmi silná, tak doporučuji rodochrozit, který má pomalejší (nižší) vibrace a pomůže nám zpracovat i hodně náročné stavy.
Znovu opakuji, že přijetí nových informací či energií neznamená ztotožnění se s nimi a jejich integraci, jde jen o proces, jak naložíme s novou informací. Pokud s námi neladí, nastoupí další mechanismy v našem energetickém systému, které budou konat.

Related Posts

Hiddenit a kunzit – Nejčistší podoba lásky k životu

Hiddenit a kunzit – Nejčistší podoba lásky k životu

Hiddenit a kunzit jsou krystaly, které z nás umí vydolovat lásku v její nejčistší podobě. Ono je těžké si takový stav vědomí představit, protože si vše umíme představit jen z té úrovně, na kterou jsme vyladění. I když při meditaci jsme schopni naladit se na […]

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryly jsou asi nejrozšířenější krystaly z rodiny turmalínů. Jak co se týče četnosti výskytu, tak i mezi lidmi. Černé turmalíny jsou známé jak pro své uzemňovací schopnosti, tak i jako ochranné kameny. Jakým způsobem tedy pracují a jak působí na naše energetické pole? Černé turmalíny […]