Zirkon – Mistr přitažlivosti

Zirkon – Mistr přitažlivosti

Zirkon patří mezi kameny, které nám do života dokážou přitáhnout to, co si přejeme. Ne to, co si myslíme, že chceme, ne to, co někdo jiný říká, že je pro nás to pravé a my si to tedy začneme myslet též. Zirkon nám do života dokáže přitáhnout cokoliv, co je v souladu s našimi vibracemi. Dokáže posílit naši “přitažlivost”, jako když do elektromagnetu pustíte větší dávku proudu a on pak dokáže zvednou tunovou kovadlinu, ale bez  proudu by zvednul (přitáhnul) třeba jen 20 kilo. A protože je zirkon hodně hutný i hustý krystal, pracuje velmi intenzivně s první čakrou a posiluje naši schopnost promítat a zhmotňovat svůj vnitřní svět do světa vnějšího.

Zirkon se vyskytuje ve více barevných variantách, od hnědé, přes rudou, zelenou, modrou až po čirou. Čím se barva více blíží k hnědé, tím pomalejší má krystal vibrace a tím silnější má schopnost pracovat s hmotou. Přesto všechny barevné varianty umí zhmotňovat vše, co si skutečně přejeme a proto bychom si při práci s ním měli být jistí tím, že se nebojíme změn. Každá změna totiž přináší nejen to chtěné. Když do svého života chceme něco nového (či jiného), nejdřív musí vzniknout prostor, musíme vyházet nepořádek, uklidit si často nejen uvnitř, ale i venku. Nepovažujme tedy zirkon za zázračnou pilulku, která nám dokáže změnit život mrknutím oka, protože rychlé změny sebou nesou velké turbulence.

Z toho důvodu doporučuji se na spolupráci se zirkonem důsledně připravit, poznat svoje nitro, otevřít své třinácté komnaty a řádně je uklidit. Proto by práci se zirkonem měla předcházet práce třeba se selenitem, hiddenitem, topazem či danburitem. Pokud chcete účinky zirkonu posílit, můžete ho kombinovat třeba v krystalové mřížce, šperku či při krystaloterapii s křišťálem, záhnědou, citrínem nebo třeba s nějakým berylem. Tyto vyjmenované krystaly dodají zirkonu větší sílu i dosah, takže místo na malém záhonku můžete tvořit na velkém poli.

Kdy tedy zvolit zirkon jako průvodce?

    • jsi si jistý tím, že změna je ve tvé životě nevyhnutelná? Jsi připravený se otevřít, neleknout se a necouvnout? Chceš přestat dělat jeden krok vpřed a dva kroky vzad? Pak jsem tu pro tebe!
    • máš pročištěné programy a vzorce myšlení, ve kterých jsi dříve fungoval a které ti nedovolovaly věřit svému vnitřnímu hlasu, věřit své vlastní síle a schopnostem? Pokud ne, ještě nepřišel můj čas. Pokud jsi si vědom svých omezení, pracuješ na nich a jsi od nich již alespoň částečně osvobozen, rád ti pomůže proniknout do tajů magnetismu a zhmotňování.
    • potřebuješ posílit svou tvořivou energii, zesílit impulz, který převáží touhu po klidu touhou po změně? Jsi připraven zlepšit své zdraví, vztahy či dovolit si větší hojnost a jsi ochotný následovat mé vedení? Pak se propoj s mou energií a provedu tě potřebnou změnou.

 

 


Related Posts

Krystalová mřížka na ochranu před úmysly

Krystalová mřížka na ochranu před úmysly

Znáte pořekadlo, že cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly? Ač to pro mnohé zní až příliš přitažené za vlasy, pokud má s vámi někdo jakékoliv úmysly (dobré či špatné), obírá vás o vaši moc nad svým životem, často mění směr vaší pozornosti tak, jak […]

Sny vs. realita

Sny vs. realita

Představte si, že máte kouzelný prsten, kterým stačí otočit a vy máte vše, po čem toužíte. Zní to velmi lákavě, ale představa, že máme něco, k čemu nejsme zralí a nemáme k tomu to správné vibrační nastavení je velmi naivní. Když si totiž vezmeme zcela […]