Krystaloterapie – Jak (vy)léčit svět

Krystaloterapie – Jak (vy)léčit svět

Mnoho lidí není ochotno vnímat vnější realitu jako pouhou malinkou část světa, ve kterém žijeme. Pravda ale je, že schopnost ovlivnit vnější svět máme velmi omezenou, pokud se zaměřujeme jen na to vnější a pracujeme čistě s hmotou. Vyléčit tento z harmonie vychýlený svět se zdá být až příliš ambiciózním projektem, ovšem nic není nemožné. Jen je třeba nastolit harmonii za hranicemi hmoty, kam většina lidí díky celoživotní hypnóze nedohlédne. Nejdůležitější je si uvědomit, že hmotná i nehmotná část naší reality má úplně jiná pravidla hry. V hmotné části je možné různé jevy a zákonitosti popsat a logicky uchopit, v nehmotné části logika mizí, a tak je nám tam běžný “rozum” tak trochu k ničemu.

Když například máme aktivní léčitelské schopnosti, síla, která skrze nás léčí je zcela vědomá a sama rozhoduje, jak vychýlení (disharmonii) vrátit zpět do harmonického stavu. Když tedy chceme léčit sebe, druhé či celý svět, jediné, co musíme aktivně dělat (a i to může běžet na automat) je, že se léčivé síle otevřeme, pečujeme o své fyzické i energetické tělo, aby tuto sílu přežilo a pak jen následujeme vedení této síly, která si může vybrat, jakým způsobem jí to tohoto světa máme vypustit. A tak někdo léčí svět (či jeho obyvatele) svýma rukama, uměním, slovy, činy plnými síly a harmonie současně…prostě cesty jsou různé, ale záměr je společný.

Pokud se chceme na vyléčení světa aktivně podílet, je potřeba pracovat na těchto věcech:

  • aktivně se zbavovat zátěžové energie v podobě programů, bloků, traumat a podobných nepravostí. Zátěžová energie není tak úplně neškodná, kromě toho, že nám zkresluje jak vnímání, tak i omezuje naše schopnosti jakožto ducha v lidském těle, tak i průběžně škodí, protože je to vědomá bytost. Způsobuje strachy, úzkosti, pocity zlosti, viny… A čím více máme svůj systém pročištěný, tím méně tyto stavy zažíváme. Z krystalů na čištění doporučuju aragonit, topaz, peridot, danburit či třeba celestýn.
  • udržování své fyzického i energetických těl v co nejlepší kondici, protože zde rozhodně platí, že ve zdravém těle zdravý duch, respektive duch se může řádně projevovat jen pokud nám energii neodčerpává nějaký zdravotní problém, či disharmonické vztahy, nedostatek peněz a podobně. Pro tento bod doporučuji pracovat na spodních čakrách, z krystalů pomáhají třeba záhněda, zirkon, granát, karneol, citrín, pyrit a mnohé další.
  • posilování napojení na svého ducha i léčivou sílu, která je nám k dispozici v takovém množství, jaké náš systém utáhne bez úhony. Zde je třeba posilovat čakry od srdce nahoru, udržovat je průchozí a aktivní. Aktivní srdeční a korunní čakra nám umožní stahovat léčivou energii, čakra třetího oka umožní lepší pochopení procesů, kterými procházíme a krční čakra umožní lepší komunikaci se svým duchem i celým světem. Takže zde dopočuju pro práci například křišťál, apofylit, smaragd, morganit, akvamarín, ametyst a mnohé další.

Jesltiže se rozhodnete, že se na vyléčení tohoto světa podílet chcete, nenechte si namluvit, že to nejde, že je nás málo, že jeden člověk nic nezmůže…není to pravda. Každý z nás má sílu vyléčit svět, probouzet ostatní i měnit disharmonii v harmonii.

PS: v krystalové mřížce je malachit, morganit, křišťál a smaragd.


Related Posts

Krystaloterapie – léčivé schopnosti/empatie

Krystaloterapie – léčivé schopnosti/empatie

Práce (na sobě) se zelenými krystaly má jako jeden z efektů nárůst nejdříve samoléčivých schopností a následně i léčitelských schopností. Jen si ale nepředstavujte léčitele jen jako někoho, ke komu přijdete, on na vás bude přikládat své energií nabité ruce, posílat do vás kvanta energie […]

Harmonizace čaker – léčení za pomoci minerálů

Harmonizace čaker – léčení za pomoci minerálů

Systém čaker je dnes pojmem, který zná snad každý člověk. Ve zkratce jsou čakry transformátory energie, která prochází naším energetickým tělem. Každá z čaker transformuje energii na takovou frekvenci, která je pro danou životní oblast vhodná. Když však jsou naše čakry zablokované, málo funkční nebo jsou […]