Co kdyby to bylo jinak?

Co kdyby to bylo jinak?

Naším vědomím prochází jen malý zlomek toho, co se v nás i kolem nás děje. Mnoho věcí nejsme schopní vnímat a vidět různé souvislosti, a přestože je v možnostech lidského těla zvládat více impulzů, pro většinu lidí je omezené vnímání normální. Takže ani nedokážeme (většinou) vidět, jak na náš život působí energie krystalů, se kterými pracujeme (aktivně i pasivně). Zrovna tak nedokážeme (většinou) vidět, co vše pro nás dělají naši duchovní průvodci, do jaké míry nám pomáhají zvládat každodenní život a kolik inspirace a synchronicit na nás hrnou. A ano, jejich práce je vskutku náročná a nedoceňovaná. Ale zpět ke krystalům. Taky jste se už zamýšleli nad tím, jestli změny ve vašem životě skutečně způsobila energie krystalů, nebo je to vlastně jen takové placebo? Nebo jak by váš život vypadal bez nich? Skutečně je váš život s nimi lehčí než bez nich? Pravda je, že dokud nemáme vnímání rozšířené natolik, abychom mohli vidět, jaký dopad má energie krystalů spolu s naším záměrem na náš život, musíme se spokojit s jinými “důkazy”. Takovým důkazem může být reakce našeho fyzického těla, tedy pokud mu umíme naslouchat. Nebo třeba naše schopnost získávat odpovědi na své otázky z jiných sfér či od svého vyššího já. Anebo důkazy ani nepotřebujeme a stačí nám, že víme, že nás život těší a všechny jeho výzvy díky svému nastavení (a díky energii krystalů) zvládáme s nadhledem.

A pokud přeci jen chcete víc “důkazů”, nebo spíše vidět víc, doporučuji tyto krystaly:

  • auralit23 – tento univerzální tlumočník, jak mu ráda říkám nás dokáže naladit na cokoliv, nač upřeme svou pozornost. Takže když hledáme odpovědi, dostaneme je. Když chceme rozšířit schopnosti čakry třetího oka, auralit mám rád pomůže.
  • apofylit – tento úžasný a velejemný průvodce nás vezme za ruku a poodhalí nám různé možnosti naší reality, které můžeme prožívat. V jedné z nich třeba půjdeme sami bez krystalů (a třeba i hluší a slepí k pomoci vašich duchovních průvodců), v jiné se plně otevřeme energii krystalů. Apofylit nám pomůže naplno vidět ten rozdíl a pustit se všech pochybností.
  • stilbit – ač je jeho energie velmi jemná a klidná, má v sobě obrovskou sílu a dokáže utišit vnitřní dialog. Umí nám ukázat to, co jsme vidět nedokázali, nebo spíše nechtěli. Nejde ani tak o nějakou absolutní pravdu, ale spíše o aspekty nás samých, které naše hlučná mysl odmítala připustit, a tak nás zahrnovala pochybnostmi.