Krystaloterapie – Jak být introvertem úspěšným ve vnějším světě.

Krystaloterapie – Jak být introvertem úspěšným ve vnějším světě.

Být introvertem přináší mnohá úskalí. Introvertů je menšina (údajně 25 %), takže pro většinu lidí jsou asociálními podivíny, kteří jsou uzavřeni ve svém světě. A introverti sami se musí naučit přijímat sebe takové, jací jsou, chápat, že nejsou porouchaní, když milují samotu a klid. Jistě víte, že introvert dobíjí své baterky ze svého vnitřního světa, extroverta nabíjí svět vnější. Pokud jste introvertem, není možné se od vnějšího světa odříznout a mnozí introverti jsou velmi úspěšnými lidmi. Pro úspěch ve vnějším světě si však introverti musí osvojit pár schopností, které jim kontakt s vnějším světem usnadní.

Hlavním úskalím pro introverty je kontakt s větším množstvím lidí. Ne, že by introverti neměli lidi rádi, ale prostě je to vyčerpává. Když se introvert nenaučí pracovat se svou energií, může se mu stát, že po každém intenzivním kontaktu s lidmi se bude muset dobíjet mnoho hodin a dní o samotě. Pokud se chystáte mezi lidi, ať již pracovně či jen tak, sami za sebe, můžete si jako společnost vzít některý z těchto krystalů:

  • Labradorit –  pomůže Vám udržet celistvou auru, takže nebudete o energii přicházet. Propojte své energetické pole s vibracemi labradoritu a naučte se udržet toto spojení.
  • Zlato – je výborným spojencem každého introverta. Pomůže Vám překonat ostych a strach vyjádřit sami sebe ve vnějším světě. Naplňte svou auru zlatou energií a v tomto zlatém ochranném obalu setrvejte, dokud to bude potřeba. A samozřejmě zlato sebou, ať již na krk, či prst jako šperk.
  • Tyrkys – jako kámen harmonie a rovnováhy Vám pomůže zůstat ve svém středu a nedovolí, aby Vás někdo z rovnováhy „vyhodil“. Navíc pomáhá eliminovat různé nepříjemné náhody, které by mohly být silným vysavačem energie

Dalším úskalím introvertů je to, že jsou zvyklí fungovat převážně ve své hlavě a jsou jen pramálo uzemnění. Proto jsou pro ně vhodné kameny, které jim pomohou všechny jejich velkolepé vize, sny a nápady uskutečnit:

  • pyritPyrit – nejen, že zvýší sebevědomí a pomůže více zářit. Pyritu se ne nadarmo říká kočičí zlato. Jeho vibrace jsou velmi podobné zlatu skutečnému, jen obsahují více mužské energie a díky svým magnetickým vlastnostem umí krásně propojit energetická těla s tělem hmotným, tedy i se Zemí. Noste pyrit u sebe v kapse, jako šperk, nebo si pořiďte do svého domu nějaký větší kousek, který obsáhne celý prostor a Vy se budete stále koupat v jeho vibracích.
  • Záhněda – záhněda je odrůda křemene kouřového zabarvení, která má schopnost uzemňovat jak naše sny, tak i naše fyzická těla. Záhněda má velmi jemnou energii, kterou doporučuji každému, kdo s léčbou za pomoci krystalů začíná.
  • Černý achát – další z mnoha skvěle uzemňujících kamenů, jehož přítomnost ve svém životě budete vnímat velmi příjemně a harmonicky. Acháty jako takové mají nižší vibrace, takže nám do života nepřinášejí prudké změny, ale naopak jemné a postupné. Černý achát postupně pomůže najít cestu, jak své sny zrealizovat a jak nežít jen ve svém vnitřním světě, ale i do toho vnějšího přinášet světlo své duše.

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.


Related Posts

Jak si užít Vánoce

Jak si užít Vánoce

Hned na začátku celého textu prozradím, že ten ultimátní hack na pohodové prožití Vánoc je záhněda. Protože je možné, že v tom shonu nemáte ani čas číst články o úžasném vlivu minerálů na naší psychickou, fyzickou i mentální pohodu. A pokud chcete zpomalit, přestat uklízet, […]

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit je známý tím, že pracuje s mužskou, jangovou energií. I jeho nejznámější forma – kostka tomu nasvědčuje. Není to kámen vyšších vibrací, jeho působnost se projevuje přímo ve hmotě (mnohem více než na jemnohmotných úrovních), tedy je to skvělý průvodce pro každodenní život. Tak […]