Portál k vyššímu já – Krystalová mřížka

Portál k vyššímu já – Krystalová mřížka

Občas se setkávám s dotazy na to, jak vlastně mřížky fungují, jak dlouho musí působit, jak rychle působit začnou a co se vlastně děje, když mřížku sestavíme. Pokud jste se ještě s mřížkami nesetkali, v tomto článku se dozvíte základní principy toho, jak fungují.  A pro ty z Vás, které napadají všelijaké otázky, snad mám nějaké odpovědi.

Co nastane z energetického hlediska, když sestavíte mřížku?

Krystalová mřížka, naprogramovaná vaším záměrem, vytváří přímé spojení s vaším vyšším já, nebo také se zdrojem. V tomto našem „zdroji“ jsou všechny otázky na naše odpovědi, náš zdroj je celistvý, nese všechny zkušenosti, kterými jsme prošli a může nám poskytnout energie v takové frekvenci a množství, které potřebujeme. Když tedy sestavíme a aktivujeme mřížku (aktivace u každého probíhá jiným způsobem, ale vždy je cítit, že už je to „ono“, že mřížka běží), máme přístup k těm energiím, které mřížka nese. Naším úkolem v tu chvíli je být na příjmu, uvolnit se a neklást odpor. Protože žijeme v dualitě, máme ve zvyku své prožitky dělit na příjemné a nepříjemné, dobré a špatné, žádoucí či nechtěné. Mřížka ale musí přinést změnu, a proto často její působení může jít skrz nepříjemné věci, které nám už dlouhou dobu blokují danou životní oblast. A tak tedy může dočasně dojít ke zhoršení situace, vyhrocení vztahů a podobně. Ne vždy tomu taky je, když třeba chceme doplnit chybějící energii, může se „z ničeho nic“ cítit jak zapojení do zásuvky a je nám celou dobu dobře.

 

Co ovlivní sílu působení mřížky?

Mohlo by se zdát, že existuje přímá úměra – čím větší mřížka, tím silnější energie, nebo čím větší krystaly, tím silnější mřížka. Toto ovšem není až tak pravda.  Je fajn mít veliký krystal, který otevře pořádný portál k našemu vyššímu já, ale když nebudu na příjmu, nebo se budu změny bát a bránit se, nemusí mřížka působit tak silně, jako malá mřížka z pár krystalů, kterou ale sestavím s jistotou, silným záměrem a budu maximálně otevřená změně.  Neřešte proto, že máte málo kamenů, nemáte je „dost“ velké a podobně, protože když se dokážete na vědomí krystalů napojit, pomohou Vám dosáhnout vašeho záměru skrze všechny další krystaly, které tu na Zemi jsou.

 

Jaká je ideální doba působnosti mřížky?

 Někdy máme „málo“ času a potřebujeme, aby mřížka zafungovala rychle, jindy nespěcháme. Přesto ta „správná“ doba působnosti je vždy otazníkem. Kdy stačí pár hodin a kdy je třeba týdnů? Dlouhodobé či dokonce trvalé mřížky doporučuji tehdy, kdy záměr mřížky je něco, co chceme mít trvale. Třeba fyzické zdraví, bezpečný domov, šťastný vztah a podobně. Trvalé mřížky je možné „zabudovat“ do základů domu, do podlahy pod postel, zakopat na zahradě, či jako „obraz“ pověsit na zeď v obýváku. Krystaly neprožívají čas jako my, proto pro ně není rozdíl v tom, jestli budou náš záměr podporovat dva dny, nebo dvacet let. Spíš je důležité pro nás samé připomínat si záměr, se kterým jsme trvalou mřížku vytvořili!

Krátkodobé mřížky, nebo dokonce ty „bleskové“, které mají na své působení jen pár hodin, mohou fungovat stejně intenzivně. Obzvlášť, pokud už jsme vibraci, které nesou někdy dosáhli, a momentálně chceme jen lehce vyladit své rozpoložení. Například když mě čeká schůzka, ze které jsem nervózní, můžu si hodinu před ní vytvořit mřížku, která mě uklidní, dodá sebevědomí a otevře srdce. Když se ale budu chtít setkat s někým, o kom vím, že máme nevyřešené „účty“, složitý vztah plný neporozumění, blesková mřížka pravděpodobně nebude stačit k tomu, abych dokázala vyléčit příčinu těchto problémů (a také pochopila účel). V tomto případě je lepší mřížku vytvořit v delším předstihu, třeba pár týdnů a dát si čas k vyléčení a zahojení starých šrámů. Když totiž od svého Vyššího já přijmu potřebnou dávku energie, všechny bloky, které se s touto novou energií neslučují musí pryč.

 

Lze mřížku v jejím průběhu upravovat a měnit?

Ano, je to možné a často i nutné. Někdy je energie našeho záměru a mřížky příliš intenzivní a není nám její působení příjemné, někdy potřebujeme přidat krystaly, které zahojí otevřené šrámy a jindy naopak chceme dosáhnout ještě silnějších účinků. Nebojte se v průběhu mřížku měnit, ale vždy vědomě s jasným záměrem a ve spojení se všemi krystaly, které v mřížce máte.

 

 2017-02-25 08.59.11

Pokud máte další otázky, nebojte se v komentářích zeptat. A nakonec přikládám příklad mřížky na téma posílení sebedůvěry. Tvar mřížky zvolím trojúhelník, který je variantou tripodu, nebo také triquery. Je symbolem stability, vyrovnanosti a harmonie. Pomáhá nám udržet v rovnováze minulost, přítomnost a budoucnost, ale i rozum, cit a vyšší záměr. V mřížce použiju jako základní kámen, který nese můj záměr křišťál, který je univerzálním kamenem a můžeme ho naprogramovat na jakýkoliv účel. Jako kameny, které povedou k mému záměru použiju ametysty, protože mi pomůžou vidět samu sebe z vyšší perspektivy, pomůžou mi vnímat svou duchovní sílu, kterou mohu kdykoliv zhmotnit v tomto světě, ukážou mi, jak silná a krásná je moje podstata, ale i osobnost, kterou v tomto životě mám. A jako kameny, které symbolizují mou touhu použiju tyří oko, které je zhmotněním sebedůvěry a sebejistoty.

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.

 


Related Posts

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

S ohledem na současné dění není úplně snadné udržet si nadhled, vnitřní klid a nepodléhat návalům bezmoci a strachu. I jiné životní epizody nás mohou velmi rozhodit či přímo hodit do bažiny, která je plná depresí a úzkostí. Při práci s krystaly na udržení nadhledu […]

Návod – Jak být vděčný

Návod – Jak být vděčný

Schopnost pociťovat vděk je naprosto zásadní, pokud chceme žít nejen naplněný život, ale také k manifestaci toho, co skutečně chceme prožívat. Jenže pro mnoho z nás je slovo vděčnost či vděk dosti zneužíváno. Dle některých osob či institucí máme být vděční, když to tak necítíme, […]