Pasti a slepé uličky spolupráce s krystaly

Pasti a slepé uličky spolupráce s krystaly

Svět minerálů je už od pohledu přitažlivý a lákavý. Krystaly svou krásou přilákají mnohé bytosti, z nichž ale jen část je ochotná jít skutečně do hloubky. Celkem pravidelně dostávám dotazy, jestli je nějaký kámen, který pomáhá na bolest hlavy, na ty či ony problémy a mně nezbývá než většině tázajících se říct, že nic takové neexistuje. Trochu zvláštní odpověď, tedy vzhledem k tomu, že často u popisů svých šperků či na kurzech běžně popisuju účinky různých kamenů na fyzické zdraví. Mohla bych takovému člověku dát tip na několik běžně dostupných kamenů, které na bolest hlavy spolehlivě pomohou, ale přesto to nedělám.

KřišťálK tomu, aby si člověk mohl vzít konkrétní krystal na konkrétní problém totiž vede hodně dlouhá cesta. Je to cesta osobního i duchovního růstu, upevňování své skutečné osobnosti a pročišťování starých struktur, rodové zátěže a limbických otisků. Pokud máte dolní čakry (kořenovou, křížovou a solární) málo aktivní, zaneřáděné programy a se slabým biopolem, těžko pocítí účinky minerálů, protože i kdybyste se byli schopni napojit na jejich energie, nedokážete tyto energie prakticky použít.

Práce s krystaly není jen o tom napojit se na jejich vibrace, nechat se přenést do jiných dimenzí, ať již přes jeden krystal či krystalovou mřížku tvořící portál, ale hlavně o tom tyto energie dokázat skrz spodní čakry aplikovat do života. Pokud si tedy myslíte, že krystaloterapie či spolupráce s krystaly je zkratka, brzo zjistíte, že to vůbec žádná zkratka není. Je to velmi dlouhá cesta, na které vás různé krystaly pouze doprovází, pomáhají vám lépe se naladit na svou pravou podstatu.

Krystaly jsou průvodci a učitelé, kteří jsou tu pro nás, aby nám pomohli očistit se od energií, které s námi neladí, pomáhají nám chránit toAkvamarín cenné, co v sobě máme i nacházet nové způsoby, jak se zde na Zemi plně realizovat. Až poté, co jsme natolik pročištěni, abychom dokázali energii minerálů nejen cítit, ale i aplikovat ve hmotném světě je možné při bolesti hlavy vzít třeba malachit, dát si ho na čelo a napojit se natolik na jeho vibrace, že bolest hlavy zmizí. Nebo při akutní bolesti zubů přiložit akvamarín a hořící (a velmi rozbolavěné) nervy jeho chladem zklidnit tak, že bolest povolí.

Minerály prostě nejsou kouzelná pilulka, kterou spolkneme (dáme do kapsy) a je po problému. Je to o budování čistého napojení, o důvěře, lásce a spolupráci. Možná, že podle toho, co píšu, krystaloterapie vypadá složitě, ale tak není. Je to velmi krásná a jednoduchá cesta. Ovšem nečekejte, že je to zkratka! Byli byste zklamaní a jen by se vám potvrdilo to, že je to podvod a že jste zbytečně vydali peníze za něco, co nefunguje. Když však půjdete do spolupráce s krystaly s vědomím, že dříve či později dojte ve vašem životě k velkým změnám a plně se procesu oddáte, můžete si být jistí, že přijdou nejen pozvolné změny, ale možná i velký třesk.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Jak změnit svůj život

Jak změnit svůj život

Spolupráce s krystaly má (ne)jednu velkou výhodu. Když jí děláte skutečně aktivně, je to na vašem životě vidět. Je jedno, jestli začínáte od nuly, tedy jste úplný začáteční jak v komunikaci s krystaly, tak i v práci na sobě obecně, nebo jste už nějakou dobu […]

Krystaloterapie jako individuační cesta

Krystaloterapie jako individuační cesta

Když se řekne krystaloterapie, hodně lidí se představí, že půjdete k nějakému odborníkovi, lehnete si a on vás obloží různými krystaly. Vy si v té energii chvíli poležíte, cosi přepíšete, vyladíte a je to. Podle mě ale není krystaloterapie postavená na nějakém terapeutovi, těmi terapeuty […]