Základní krystaly – selenit, skoryl a křišťál

Základní krystaly – selenit, skoryl a křišťál

Selenit, skoryl (černý turmalín) a křišťál jsou dle mého názoru základní krystaly, které doporučuji mít. Vše ostatní je velmi milý bonus, ale tyto tři tvoří základ, se kterým se dá velmi účině pracovat na mnoha úrovních.

Selenit čistí prostor jak osobní (auru), tak i celého domu. Pokud chcete mít selenit na udržování čistých vibrací svoho domova, doporučuji mít nějaký větší kousek, nebo dát do každého rohu domu jeden menší (případně vytvořit krystalovou mřížku). Je vhodné selenit o tuto práci požádat, nebo jinými slovy ho naprogramovat.

selenit

Skoryl dokáže užasným způsobem transformovat rušivé či negativní energie, včetně záření z mobilů a wify. Zlepšuje energetické uzemnění, tedy napojení našeho fyzického těla na Gayu, naší matku Zem. Bez toho propojení máme problém dotahovat věci do konce, realizovat své vize a sny, energie proudící k nám z vyšších čakre se v našem systému hromadí a způsobuje bolesti hlavy, nervozitu, ale i stres. A právě toto spojení jemnohmotných těl s tělem fyzickým ruší umělé elektromagnetické záření. Proto mějte doma skoryl a požádejte ho o uzemnění a harmonické propojení s Gaiou.

skoryl

Křišťál je v této trojici krystalem, který nás povede cestou našeho srdce. Když ho požádáme o vedení, může nám otevíret nové obzory, zkvalitňovat rodinné vztahy, rozvíjet náš potenciál v oblasti poslání a práce. Cokoliv Vás napadne, cokoliv je pro Vás přínosem, s tím Vám může pomoci. Stačí se otevřít a říct si o “pomoc”.

lemurský křišťál

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Selenit – strážce čistoty vibrací

Selenit – strážce čistoty vibrací

Jestli existuje kámen, který dokáže jako most spojit svět hmotný a světy jemnohmotné, je to selenit. I jeho struktura vypovídá o tom, že dobře vede energie, tak jako všechny “vláknité” kameny s rýhováním. Dokáže předávat energie oběma směry, tedy z jemnohmotného do hrubohmotného světa a […]

Návod – Jak být vděčný

Návod – Jak být vděčný

Schopnost pociťovat vděk je naprosto zásadní, pokud chceme žít nejen naplněný život, ale také k manifestaci toho, co skutečně chceme prožívat. Jenže pro mnoho z nás je slovo vděčnost či vděk dosti zneužíváno. Dle některých osob či institucí máme být vděční, když to tak necítíme, […]